Dispositivos e acessórios
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
80.6 mg
Proteína
4 g
Energia
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Bread Crumbs
5min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Grated Parmesan Cheese
5min
Grated Cheddar Cheese
5min
Gingerbread Milkshake
5min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Grated Parmesan cheese
5min
Spooktacular Snow Cones
10min
Fruit Smoothie
5min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min