Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)

4.6 (60 avaliações )

Ingredientes

  • 1010 g water, divided
  • 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 225 g butter, unsalted, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g cilantro, fresh
    ou 30 g parsley leaves, fresh
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 285 g rice, white, type jasmine
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 340 g asparagus, trimmed
    ou 340 g broccoli florets
  • 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)

Nutrição
por 1 portion
Energia
3778 kJ / 903 kcal
Proteína
33 g
Hidratos de carbono
62 g
Gordura
58 g
Gordura saturada
32 g
Fibra
1 g
Sódio
672 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas