Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
ou ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1593 kJ / 377 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fish soup
40 Min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Sicilian prawn salad
40 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Russian salad
1h 15min
Arabian chicken with couscous
45 Min
Courgette side dish
30 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Olive Vegetable Rice
1h 5min