Dispositivos e acessórios
Emu Stew (Mark Olive)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
234 mg
Proteína
35.3 g
Energia
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
23.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sernik rosa slice
3h 15min
Sesame Cold Noodles
Nenhuma avaliação
Honey Mustard Salmon en Papillote
40min
Spaghetti Carbonara Pie
Nenhuma avaliação
Mushroom Fettuccini
40min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25min
Whipped Kahlua® coffee
5min
Hash Browns
20min
Meal Replacement Shake (Metric)
5min
Soji balls (Semolina balls)
1h 40min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min