Lentil and spinach soup

Lentil and spinach soup

4.1 42 avaliações
Preparação 10min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • onions cut into quarters
    50 g
  • carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)
    50 g
  • celery leaves washed and dried
    50 g
    50 g celery stalks, cut into slices
  • dried lentils
    250 g
  • dried bay leaf
    1
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • water
    1000 g
  • olive oil
    50 g
  • fresh spinach leaves washed and dried
    200 g
    200 g frozen spinach leaves, defrosted and squeezed
  • rice (cooking time 16 minutes)
    160 g
  • salt
    ½ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 451 kcal / 1887 kJ
Proteína 18.8 g
Gordura 13.7 g
Hidratos de carbono 67.3 g
Fibra 10.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...