
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g onions cut into quarters
- 50 g carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)
-
50
g celery leaves washed and dried
ou 50 g celery stalks cut into slices - 250 g dried lentils
- 1 dried bay leaf
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 50 g olive oil
-
200
g fresh spinach leaves washed and dried
ou 200 g frozen spinach leaves defrosted and squeezed - 160 g rice (cooking time 16 minutes)
- ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 451 kcal / 1887 kJ
- Proteína
- 18.8 g
- Gordura
- 13.7 g
- Hidratos de carbono
- 67.3 g
- Fibra
- 10.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Tuscan bean soup
40min
Curried Lentils
5h 15min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Creamy carrot and lentil soup
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Minestrone
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Basic Vegetable Soup
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Red Lentil Soup
40min