Dispositivos e acessórios
Layered Mexican Dip
Preparação 15min
Total 25min
10 portions
Ingredientes
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
412.5 mg
Proteína
7 g
Energia
1129.4 kJ /
269.9 kcal
Gordura
21.5 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
17.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Pico De Gallo
15min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Lemon Caper Potato Salad
1h
Strawberry Shortcakes
45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Protein Boosted Crêpes
45min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Cantina Salsa
5min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min