Dispositivos e acessórios
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Preparação 20min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
11 g
Energia
431 kJ /
103 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother’s Special Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Halibut with Apricot Chutney
30min
Maple and Mustard Salmon
20min
Fish Tacos
45min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Mediterranean Chicken
35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Golden Spiced Turkey Kefta
30min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Turkey Chili
45min