Dispositivos e acessórios
Black Garlic and Onion Jam
Preparação 10min
Total 55min
18 oz
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
red onion cut into thin wedges17 ½ oz
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar7 oz
-
black salt flakes (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
72.4 mg
Proteína
1.2 g
Energia
403.4 kJ /
96.4 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Strawberry Jam
1h 5min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Pickled Watermelon Rind
1h 30min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Rosemary Salt
24h 5min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Sauerkraut
96h