Dispositivos e acessórios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Preparação 5min
Total 15min
9 oz
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcional)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
275.6 mg
Proteína
1.4 g
Energia
572.1 kJ /
136.7 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
17 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hollandaise Sauce
15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Easy Cheese Souffles
1h
Whipped Cream
10min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Steamed Zucchini
35min
Steamed Asparagus
35min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Caesar Salad
30min