Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Preparação 15min
Total 45min
550 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
21.7 mg
Proteína
1.7 g
Energia
113 kJ /
27 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min