
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.4 g
- Gordura
- 15.3 g
- Gordura saturada
- 10.1 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 999.3 mg
Receitas alternativas
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Mushroom soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Ratatouille
40 Min