Dispositivos e acessórios
Oysters Mignonette
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
381.2 mg
Proteína
11 g
Energia
329 kJ /
78 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Oysters with lime granita
5min
Citrus margarita
10min
Lime and chilli corn
40min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Spring frittata
1h 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Tomato passata
1h 40min