Dispositivos e acessórios
Oysters Mignonette
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
381.2 mg
Proteína
11 g
Energia
329 kJ /
78 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5min
Oysters with lime granita
5min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Scallops with pea purée
25min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Chimichurri
5min