Steamed coconut and prawn soup

Steamed coconut and prawn soup

4.2 44 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • piece fresh ginger peeled
    5 cm
  • fresh oyster mushrooms
    50 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
    2
  • coconut milk
    800 g
  • red curry paste (see Tips)
    2 tbsp
  • fish sauce (gluten free)
    3 tsp
  • peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)
    24
  • dried rice noodles
    80 g
  • boiling water for soaking
  • micro herbs for garnishing (optional)
  • fresh limes cut into cheeks, to serve

Nutrição por 4 portions

Energia 2320 kcal / 9744 kJ
Proteína 177 g
Gordura 132.9 g
Hidratos de carbono 104.6 g
Fibra 11.4 g
Gordura saturada 101.6 g
Sódio 7050.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...