Dispositivos e acessórios
Steamed coconut and prawn soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing2
-
coconut milk800 g
-
red curry paste (see Tips)2 tbsp
-
fish sauce (gluten free)3 tsp
-
peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)24
-
dried rice noodles80 g
-
boiling water for soaking
-
micro herbs for garnishing (optional)
-
fresh limes cut into cheeks, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
7050.3 mg
Proteína
177 g
Energia
9744 kJ /
2320 kcal
Gordura
132.9 g
Fibra
11.4 g
Gordura saturada
101.6 g
Hidratos de carbono
104.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Stuffed tomatoes
50min
Prawn stir-fry
25min
Asian-style fish fillets
30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Seafood panzanella
1h
Avocado coconut ice cream
12h 10min
Mexican chicken soup
30min