Dispositivos e acessórios
Steamed coconut and prawn soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing2
-
coconut milk800 g
-
red curry paste (see Tips)2 tbsp
-
fish sauce (gluten free)3 tsp
-
peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)24
-
dried rice noodles80 g
-
boiling water for soaking
-
micro herbs for garnishing (optional)
-
fresh limes cut into cheeks, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
7050.3 mg
Proteína
177 g
Energia
9744 kJ /
2320 kcal
Gordura
132.9 g
Fibra
11.4 g
Gordura saturada
101.6 g
Hidratos de carbono
104.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cold Red Curry Soup
Nenhuma avaliação
Thai noodle and seafood salad
50min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Lamb and quinoa stew
1h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Fish with ginger lime sauce
35min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Thai chilli chicken and basil
30min