
Dispositivos e acessórios
Steamed coconut and prawn soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing2
-
coconut milk800 g
-
red curry paste (see Tips)2 tbsp
-
fish sauce (gluten free)3 tsp
-
peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)24
-
dried rice noodles80 g
-
boiling water for soaking
-
micro herbs for garnishing (optional)
-
fresh limes cut into cheeks, to serve
Nutrição por 4 portions
Energia
2320 kcal /
9744 kJ
Proteína
177 g
Gordura
132.9 g
Hidratos de carbono
104.6 g
Fibra
11.4 g
Gordura saturada
101.6 g
Sódio
7050.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn noodle curry
10min
Thai noodle and seafood salad
50min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Hearty seafood chowder
45min
Mini pad Thai frittatas
40min
Sicilian prawn salad
40min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Mussels in coconut milk
25min
Hot and sour prawn soup
45min