Dispositivos e acessórios
Mushroom risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
457 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
63.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Boiled pasta
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Blended mixed vegetable soup
45min
Traditional minestrone
45min
Fruity dream
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail mash potato
20min