Dispositivos e acessórios
Vegan red velvet cupcakes
Preparação 30min
Total 4h
12 stuks
Ingredientes
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
247.9 mg
Proteína
5.9 g
Energia
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Gordura
22.8 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
43.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Perzik Bellini
5min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min