
Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Ravioli Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
404 kcal /
1695 kJ
Proteína
10 g
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
30 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10 g
Sódio
1577 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos