Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Ravioli Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1577 mg
Proteína
10 g
Energia
1695 kJ /
404 kcal
Gordura
28 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Turkey Chili
45 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min