Dispositivos e acessórios
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
461 mg
Proteína
35 g
Energia
1900 kJ /
454 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Simple Ingredients
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Summer Bolognese Bowl
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Chicken Marsala
40min
Penne Bolognese
40min