Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 40min
4 porții

Ingredientes

  • apă rece, pentru curățare
  • scoici Saint Jacques proaspete, curățate
    1000 g
  • apă
    1900 g
  • paste (ex. spaghetti) (timp de gătire 11 minute)
    320 g
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele (aprox. 20 g)
    1 legătură
  • sare de mare plus pentru asezonare
    1 linguriță
  • ulei de măsline extravirgin
    60 g
  • căței de usturoi
    2
  • fulgi de chilli
    1 linguriță
  • vin alb, sec
    50 g
  • piper negru măcinat după gust

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 795.5 mg
Proteína 34.3 g
Energia 2510 kJ / 600.5 kcal
Gordura 21.5 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 3.3 g
Hidratos de carbono 30.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...