Versões compatíveis
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rijst en groenten
- 1400 g water
- 1 tl zout
- 5 g olie
- 200 g langkorrelige rijst
- 40 g rozijnen
- 400 g bloemkoolroosjes (2-3 cm)
- 300 g rode paprika's, in stukken (2-3 cm)
Koekjes
- 220 g zachte boter, in stukken
- 230 g bruine suiker
- 1 ei
- 300 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 60 g havervlokken
- ½ tl bakpoeder
- 1 tl baking soda
- ½ tl zout
- 10 g vanillesuiker
Vinaigrette
- 70 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar eigen smaak
- 60 g plantaardige olie
- 70 g water
- 45 g vers geperst limoensap
- 1 ½ tl currypoeder
- 1 ½ tl gemalen kaneel
- 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- ¾ tl gedroogde gemalen kurkuma
- ¾ tl gedroogde gemalen gember
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 10 g bruine suiker
- 1 tl zout
Yoghurt dip
- 100 g crème fraîche
- 100 g yoghurt
- 15 g vers geperst limoensap
- 5 g limoenzeste
Samenstelling
- ½ bos verse koriander, gehakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 6156.2 kJ / 1471.4 kcal
- Proteína
- 20.9 g
- Hidratos de carbono
- 194.1 g
- Gordura
- 70.7 g
- Gordura saturada
- 33.7 g
- Fibra
- 10.3 g
- Sódio
- 1932.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chocolade babka
3 Std.
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Vegan Caesar saladedressing
Nenhuma avaliação
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Glühwein
15 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.