
Dispositivos e acessórios
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
Preparação 30min
Total 2h
12 pieces
Ingredientes
Caramel Sauce
-
unsalted butter diced35 g
-
dark brown sugar65 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Cupcakes
-
pears firm, peeled, cored, cut in pieces250 g
-
unsalted butter diced100 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
medium eggs2
-
self-raising flour300 g
-
milk250 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon (opcional)2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Caramel Buttercream
-
sugar150 g
-
unsalted butter diced75 g
Assembly
-
mini salted pretzels broken in 2, for decorating12
-
coloured chocolate sweets red12
-
edible cake decorations (eyes)24
Nutrição por 1 piece
Energia
441 kcal /
1845.1 kJ
Proteína
5.8 g
Gordura
20.6 g
Hidratos de carbono
61.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
12.5 g
Sódio
483.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Christmas with Kids
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda