Dispositivos e acessórios
Fish Ceviche
Preparação 25min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh white fish cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper510 g
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice200 g
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)200 g
-
red onions cut into pieces100 g
-
vegetable oil140 g
-
oregano, dried (opcional) to taste1 tsp
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish15 g
-
avocado cubed (1 cm/½ in.)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1105 mg
Proteína
28 g
Energia
2372 kJ /
564.8 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Salmon Tartare
10min
Cochinita Pibil
4h
Chicken Avocado Gorditas
1h
Shrimp Tacos with Salsa
Nenhuma avaliação
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Guacamole
5min
Rainbow Salad
30min
Cochinita Pibil
4h
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Boosted Matcha Smoothie
5min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45min