Dispositivos e acessórios
Chunky basil pesto dip
Preparação 5min
Total 10min
340 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
100.8 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Gordura
22.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
4.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Herb and garlic dip
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Dukkah
25min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Hommus dip
5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min