Dispositivos e acessórios
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Preparação 10min
Total 25h
12 portions
Ingredientes
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
112.3 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Gordura
34 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
19.3 g
Hidratos de carbono
33.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brown sugar spice rub
5min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Tomato ketchup
1h 25min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Churros crumb (Skinnymixers)
30min
Feijoa jelly
27h 40min
Pumpkin Pizza
2h
7 Seed Crackers
1h 40min
Ginger fluff
50min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min