Dispositivos e acessórios
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Fruit and nut caramel crunch
-
dried apricots (see Tips)50 g
-
shelled salted pistachio nuts (see Tips)50 g
-
raw sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Brie board
-
triple cream brie rind removed, then bring to room temperature400 g
-
fresh figs cut into thick wedges (see Tips)2
-
prosciutto90 g
-
micro herbs
-
crackers or bread of choice (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
843.4 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2101.5 kJ /
502.3 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mini chocolate bundts
45 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 Std. 5 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Barbecue Onions (500 g)
45 Min
Citrus Margarita
10 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Ginger spice and white chocolate muffin
35 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min