Dispositivos e acessórios
Asparges-og mangosalat
Preparação 15min
Total 35min
4 porsjoner
Ingredientes
-
vann500 g
-
havsalt pluss ½ ts1 ss
-
asparges nedre stilker skrellet800 g
-
rødløk oppdelt100 g
-
solsikkeolje30 g
-
chili, fersk halvert, deseeded1
-
hvitvinseddik20 g
-
limesaft20 g
-
malt svart pepper¼ ts
-
sukker½ ts
-
mango, moden delt i biter (3 cm)500 g
-
mynte, fersk bare blader2 kvister
-
frisésalat delt i biter (5 cm)100 g
-
160 g kalkunbryst, med skinn, uten bein, i skiver (5 mm)gåsebryst, skinn på, røkt i skiver (5 mm)160 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
16 g
Energia
1332 kJ /
318 kcal
Gordura
17 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vår påskemeny
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nenhuma avaliação
Eksotisk fruktpudding
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Bruschetta med bønnepålegg
Nenhuma avaliação
Avokadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Djevelegg
Nenhuma avaliação
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nenhuma avaliação
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nenhuma avaliação
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min