Bruschetta med bønnepålegg

Bruschetta med bønnepålegg

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 30min
4 porsjoner

Ingredientes

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    50 g
  • vann
    1000 g
  • favabønner, frosne tint
    500 g
  • grønne erter, frosne
    50 g
  • hvitløksfedd
    2
  • basilikum, fersk bare blader
    2 kvister
  • vårløk trimmet og delt i kvarte
    2
  • oliven
    10
  • sitronsaft (ca. ½ sitron)
    2 ts
  • havsalt etter smak
    1 - 2 klyper
  • malt svart pepper etter smak
    1 - 2 klyper
  • surdeigsbrød delt i skiver (2 cm tykke) og ristet
    1
  • feta ost smuldret
    100 g
  • "extra virgin" oliven olje til pynt (valgfritt)
    1 ss
  • sitron kun skall, ingen hvit marg, til pynt (valgfritt)
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 1392.4 mg
Proteína 34.7 g
Energia 2753.5 kJ / 655.5 kcal
Gordura 18.7 g
Fibra 15.5 g
Gordura saturada 7.8 g
Hidratos de carbono 78.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo