Dispositivos e acessórios
Rijst met kip en champignons
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel250 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
722.9 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1567 kJ /
374 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Butter Chicken
1h
Spaghetti Bolognese
40min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Verse Tomatensoep
30min
Bolognesesaus
1h 15min