Dispositivos e acessórios
Vegetarian Pizza (TM6)
Preparação 25min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast (2¼ tsp)1 packet
-
bread flour400 g
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed100 g
-
red onion halved vertically (1 small onion)120 g
-
white button mushrooms, fresh whole, stem removed (5-6 mushrooms)80 g
-
yellow pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
chopped tomatoes, canned drained200 g
-
grated mozzarella (see Tip)200 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
696 mg
Proteína
24 g
Energia
2496 kJ /
596 kcal
Gordura
20 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Onsen Eggs
50min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nenhuma avaliação
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Garlic and sage mash
30min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Classic zabaglione
15min
Banana and raspberry soft serve
5min