Dispositivos e acessórios
Traditional Kaiser rolls
Preparação 15min
Total 26h 35min
8 pieces
Ingredientes
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
475.5 mg
Proteína
8 g
Energia
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kaiser rolls
5 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Rye bread rolls
12h
Hamburger rolls
2h 20min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Pizza sauce
30min
Cheese and bacon rolls
2h
Greek pita breads
1h 15min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min