Dispositivos e acessórios
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Preparação 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 490 g
Sódio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Gordura
44 g
Fibra
24.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Nenhuma avaliação
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
No waste vegetable stock concentrate
25min
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Traditional minestrone
45min
Greek cabbage salad
5min
Shakshuka in the Varoma
30min
Hazelnut banana bread
1h 15min