Dispositivos e acessórios
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Preparação 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 490 g
Sódio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Gordura
44 g
Fibra
24.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20min
Mushroom Fettuccini
40min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Spelt pastry
50min
Vegan bao sliders
1h 50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Easy banana muffins
30min