Versões compatíveis
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Flatbread
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour
- ½ tsp salt
Topping
- 100 g beetroot, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 150 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g carrot, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g red capsicum, cut into slices (5 mm)
- 150 g crème fraîche
- 150 g haloumi or feta cheese
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2862 kJ / 684.1 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Gordura
- 35.1 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sódio
- 713 mg
Receitas alternativas
Beer batter fish
40min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Keine Bewertungen
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Keine Bewertungen
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Thandi
5min
Green mango shake
5min
Guacamole with mango
10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Meal Replacement Shake (Metric)
5min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30min