Dispositivos e acessórios
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
713 mg
Proteína
19.7 g
Energia
2862 kJ /
684.1 kcal
Gordura
35.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Jasmine rice
40min
Mushroom risotto
30min
Homemade toasted muesli
30min
Spinach and leek frittata
40min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Macaroni carbonara
30min
Fruity dream
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min