Dispositivos e acessórios
Shrimp and Crab Stack
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1109 kJ /
265 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Easter!
8 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo® 2025 - Kitchen Maestro
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Boiled Eggs
20min
Dutch Baby Pancake
20min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Coconut Chai Green Smoothie
5min
Steak Tartare
15min
French Omelet for Two
30min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10min