Dispositivos e acessórios
Shrimp and Crab Stack
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1109 kJ /
265 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Easter!
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Paella
1h
Spaghetti Carbonara Pie
Nenhuma avaliação
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Sangria
10min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Nenhuma avaliação
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Ham and cheese canelé
49h
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min