Dispositivos e acessórios
Shrimp and Crab Stack
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1109 kJ /
265 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Easter!
8 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo® 2025 - Kitchen Maestro
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Pork Binagoongan
Nenhuma avaliação
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Fruit Ice Cream
5min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Garlic soup
40min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Almond Mocha Coffee
5min