Dispositivos e acessórios
Shrimp and Crab Stack
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
water850 g
-
white jasmine rice70 g
-
jumbo lump crab meat drained, (100 g drained)170 g
-
avocado small (approx. 85 g flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh cilantro leaves, chopped, to garnishmicrogreens to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
1109 kJ /
265 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Easter!
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Shrimp Scampi
40min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Mixed Herbs Rice
35min
Basic Parboiled White Rice
35min
Pina Colada
15min
Strawberries and Cream Whip
5min
Slow Cooked Chili con Carne
7h
Fettuccine Alfredo
40min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Caramel Macchiato
15min