Dispositivos e acessórios
Mushroom and kale risotto
Preparação 10min
Total 55min
2 portions
Ingredientes
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
203.1 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
68.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tuscan bean soup
40min
Sweet potato lentil pie
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Salt cod gratin
50min
Risotto pomodori with burrata
30min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Spinach and leek frittata
40min
Zucchini cheddar slice
45min