Dispositivos e acessórios
Mushroom and kale risotto
Preparação 10min
Total 55min
2 portions
Ingredientes
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
203.1 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
68.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warm satay bowl
1h 10min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Tuscan bean soup
40min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Hearty seven vegetable soup
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h