Dispositivos e acessórios
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander10 g
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 - 30 g
-
salted butter diced150 g
-
milk150 g
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
tomatoes, ripe quartered200 g
-
ground cumin1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water just boiled400 g
-
raw prawns, peeled450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38 g
Energia
3078 kJ /
736 kcal
Gordura
34 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome Collection
14 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Garam Masala
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Korma
40min
Beef Madras
1h 30min
Prawn Xacuti
1h 20min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Saffron Chicken Penne
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h