Versões compatíveis
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 240 g medium-hard cheese, cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)
- 120 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika
ou 1 tsp sweet paprika - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- 300 g frozen spinach, defrosted and well-drained
- 4 medium eggs
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1765 kJ / 422 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Hidratos de carbono
- 39.6 g
- Gordura
- 20.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Mushroom Wellingtons
2h 30 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Pizza Diavola
1h 30min