
Dispositivos e acessórios
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
Preparação 25min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil for greasing
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping and Assembly
-
medium-hard cheese cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)240 g
-
onions quartered120 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tomato passata250 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sugar1 tsp
-
frozen spinach defrosted and well-drained300 g
-
medium eggs4
Nutrição por 1 portions
Energia
422 kcal /
1765 kJ
Proteína
19.4 g
Gordura
20.6 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda