Dispositivos e acessórios
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.2 g
Energia
2427 kJ /
580 kcal
Gordura
21.3 g
Hidratos de carbono
59.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indian Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pilau Rice
30min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Basmati Rice
35min
Pasta al Arrabiata
30min
Steamed Rice
25min
Steamed Salmon Parcels
55min
Chicken Jalfrezi
1h
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5min
Turmeric Tonic with Honey
10min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Butter Chicken
50min