Dispositivos e acessórios
Anghinare în ulei
Preparação 20min
Total 1h 40min
500 g
Ingredientes
-
oțet de vin750 g
-
vin alb, sec250 g
-
sare1 lingură
-
inimi de anghinare, proaspete (aprox. 50 g fiecare)10 - 12
-
căței de usturoi1 - 2
-
2 foi de dafin, uscatefoi de dafin proaspete2
-
pătrunjel uscat3 prize
-
rozmarin uscat, mărunțit1 priză
-
piper negru boabe10
-
ulei de măsline extravirgin plus 1-2 linguri pentru a acoperi inimile de anghinare dacă este nevoie80 g
-
apă
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 grame
Sódio
745.3 mg
Proteína
2 g
Energia
614 kJ /
147 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creat de mine cu dragoste și Thermomix® - III
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Caracatiță "à Lagareiro"
1h 30min
Cocktail cu litchi
Nenhuma avaliação
Supă vegană de ciuperci pleurotus
40min
Lichior de coacăze negre
1h 5min
Saleuri cu bacon și ceapă
1h 20min
Chutney de mure și ceapă
6h 50min
Pudră de ciuperci
Nenhuma avaliação
Muștar dulce de caise
Nenhuma avaliação
Martini cald cu caramel și mirodenii
Nenhuma avaliação
Nachos cu ardei dulce și guacamole; Burritos cu jackfruit și sos BBQ
Nenhuma avaliação
Piure de mangold și somon (10-12 luni)
Nenhuma avaliação