Dispositivos e acessórios
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Preparação 35min
Total 6h 45min
4 portions
Ingredientes
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
thyme1 tsp
-
baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)48 - 52 oz
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
stout beer12 oz
-
ketchup6 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chili powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water40 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portions
Sódio
8712.8 mg
Proteína
279.7 g
Energia
17380 kJ /
4153.9 kcal
Gordura
247.8 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
84.6 g
Hidratos de carbono
189.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Croquembouche
3h 30min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Cuban Sandwich
17h
Turkey Taco Meat Filling
35min
Ground Beef Taco Filling
25min