Dispositivos e acessórios
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Preparação 35min
Total 6h 45min
4 portions
Ingredientes
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
thyme1 tsp
-
baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)48 - 52 oz
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
stout beer12 oz
-
ketchup6 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chili powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water40 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portions
Sódio
8712.8 mg
Proteína
279.7 g
Energia
17380 kJ /
4153.9 kcal
Gordura
247.8 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
84.6 g
Hidratos de carbono
189.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Margarita
10min
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Sweet Cucumber Pickles
Nenhuma avaliação
Gochujang seafood risotto
1h
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Jersey Beef
30min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min