Dispositivos e acessórios
Lemon Pasta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish6 sprigs
-
water50 oz
-
salt1 tsp
-
12 oz spaghetti pasta, drieddried fettuccine pasta12 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed2 tsp
-
unsalted butter diced3 oz
-
heavy cream6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1056.4 mg
Proteína
22.6 g
Energia
3063.2 kJ /
732.1 kcal
Gordura
41.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
67.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Citrus Crush
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Perfect Match
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Chili Oil Noodles
30min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min