Dispositivos e acessórios
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Easter!
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caramel toffees
Nenhuma avaliação
Vegetarian Medallions
Nenhuma avaliação
Spicy Zucchini Noodles
10min
Pico De Gallo
15min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Hash Brown Potato Cake
Nenhuma avaliação
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Kimchi Tofu Soup
35min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Mantao
1h