Avocado with Egg and Salmon Tartare
TM6

Avocado with Egg and Salmon Tartare

5.0 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 6 large eggs, chilled, straight from the refrigerator
  • water, to fill to the 1L mark
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp red peppercorn, dried, divided
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • microgreens, to garnish
  • 6 slices white bread, in square, sliced, for toasting

Nutrição
por 1 portion
Energia
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Proteína
20.6 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gordura
24.1 g
Gordura saturada
4.7 g
Fibra
7.3 g
Sódio
457.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas