Dispositivos e acessórios
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Easter!
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Laing
1h 50min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chocolate Avocado Dream
15min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min
Crêpes Suzette
1h 20min
Liver cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Collagen Soup Broth
8h 25min