Versões compatíveis
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 300 g Edam cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 250 g onion, peeled, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 600 g tomato passata
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp white sugar
- 1200 g chicken breast, skinless, cut into halves
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 500 g broccolini or broccoli cut into florets, trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3471.1 kJ / 829.6 kcal
- Proteína
- 61.7 g
- Hidratos de carbono
- 44.4 g
- Gordura
- 46 g
- Gordura saturada
- 16.2 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 911.8 mg
Receitas alternativas
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Apricot Chicken
35min
Baked Chicken Pizzaiola
55 Min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Sticky sesame chicken
40 Min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chilli with corn bread
50min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min