Dispositivos e acessórios
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
405.7 mg
Proteína
43.4 g
Energia
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Gordura
41.4 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
48.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Health boost challenge
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min