Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
4 portioner
Ingredientes
Smördeg
-
smör i bitar (1-2 cm), kyld150 g
-
vetemjöl plus extra för mjölning300 g
-
vatten kall, plus extra till deg90 g
-
salt½ tesked
Topping
-
zucchini oskalade, ändarna borttagna (2-3 zucchinis)350 g
-
plommontomater hel (se tips)350 g
-
torkade tomater avrunnen (1 burk med 250 ml)190 g
-
vatten30 g
-
färsk gräslök klippt med sax (1 påse)10 g
-
salt plus extra för smaksättning½ tesked
-
vetemjöl för mjölning
-
nymalen svartpeppar1 nypa
-
riven parmesanost60 g
-
mjölk för glasering
-
färska basilikablad10
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
622 mg
Proteína
17 g
Energia
3572 kJ /
856 kcal
Gordura
59 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
23 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Grunder - Thermomix® Skärare (TM6)
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
15-minuters nudlar
Nenhuma avaliação
Champinjon- & spenatpaj
50min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Nenhuma avaliação
Pastasallad med grönkålspesto
50min
Paj med spenat, tomat och getost
Nenhuma avaliação
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Nenhuma avaliação
Böngryta med grönsaker
Nenhuma avaliação
Vegansk bönburgare
1h 20min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nenhuma avaliação
Paneer tikka pizza
Nenhuma avaliação
Paneer Makhani
1h