Dispositivos e acessórios
Mushroom Herb Parboiled Rice
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
carrots cut into pieces3 oz
-
water23 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced8 oz
-
unsalted butter cold, in one piece1 oz
-
olive oil1 oz
-
parboiled rice10 oz
-
salt to taste1 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
406.4 mg
Proteína
2.6 g
Energia
782.7 kJ /
187.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rice Done Right!
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Mixed Herbs Rice
35min
Loaded Potato Soup
30min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Fish and Zucchini
35min
Avocado Tuna Salad
5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min