Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Pad Thai
45min
Yogurt Cake
50min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Bagels
1h 20min
Nanaimo Bars
3h 5min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Candied Strawberries
35min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1h 40min
Mixed Berries Pavlova Stack
Nenhuma avaliação