Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Steamed White Bread
2h
Green coloured eggs
55min
Light blue coloured eggs
Nenhuma avaliação
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Sufganiyot
2h 30min