Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cinnamon Rolls
3h
Little mug gingerbread houses
5h 30min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nenhuma avaliação
Crêpes
1h 15min
Pizza Diavola
1h 30min
Number Cake
2h
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Cultured Butter
12h 15min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Chocolate Fudge Cake
2h
Skin Glow Detox Juice
10min
Fudge Brownies
50min