Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pears on Orange Syrup
Nenhuma avaliação
Croquembouche
Nenhuma avaliação
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Chocolate Avocado Dream
15min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Molten Lava Cake
45min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Fettuccine Alfredo
40min