Dispositivos e acessórios
Rainbow Fruit Tart
Preparação 20min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
sugar85 g
-
large egg1
-
unsalted butter cubed (2.5 cm/1 in.)115 g
-
all-purpose flour225 g
-
salt1 pinch
-
vanilla sugar1 tsp
Filling
-
lemon1
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
egg yolk from a large egg1
-
whole milk200 g
-
cornstarch30 g
-
heavy cream 35% M.F.100 g
-
60 g canned peachesfresh peaches60 g
-
fresh pineapple diced60 g
-
fresh blueberries45 g
-
kiwis sliced60 g
-
raspberries100 g
-
strawberries sliced60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
50.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1231.5 kJ /
294.3 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
38.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Pride Month
5 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mint lemonade
5min
Double Pie Dough
Nenhuma avaliação
Watermelon Lemonade
5min
Oven Baked Vegetable Chips
Nenhuma avaliação
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Sponge cake
1h 50min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Mediterranean pastries
1h
Triple Chocolate Muffins
1h
Fruit Tart
2h 40min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min