Dispositivos e acessórios
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
1 heaped tablespoon chicken stock powderchicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
943 mg
Proteína
19 g
Energia
1160 kJ /
277 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Asian Home Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Char Kway Teow
25min
Chicken Macaroni Soup
30min
One Pot Noodles
30min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Sambal Kangkung
10min
Baked Sushi
1h 15min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Stir Fried French Beans
15min