Dispositivos e acessórios
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
chicken thigh fillets with skin, cut in pieces (4 cm)600 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves3
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
dried chillies rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length15
-
brown sugar10 g
-
salt1 pinch
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onions cut in wedges50 g
-
roasted cashew nuts (opcional)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1250 kJ /
299 kcal
Gordura
18 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Turmeric Chicken
50min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Lemon Chicken
25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min