Dispositivos e acessórios
Pineapple and Apple Chutney
Preparação 10min
Total 55min
2 jars
Ingredientes
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
3924 mg
Proteína
8 g
Energia
3983 kJ /
952 kcal
Gordura
1 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
242 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Spiralized Apple Cake
1h 20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14h 15min
Creamed pāua soup
1h
Rich Fruit Cake
25h 25min
Almond Tuiles
1h 30min
Blueberry and Balsamic Dressing
5min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Herb Butter Flatbreads
35min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min