Dispositivos e acessórios
Sautéed Bacon with Chicken Strips
Preparação 5min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
olive oilvegetable oil10 g
-
bacon cubes50 g
-
chicken breasts, skinless, cut in strips (1.5 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towelschicken thighs, boneless and skinless cut in strips (1.5 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Basics - Meat and Seafood
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Browned Chicken Cubes
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min