Dispositivos e acessórios
Sautéed Bacon with Chicken Strips
Preparação 5min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
olive oilvegetable oil10 g
-
bacon cubes50 g
-
chicken breasts, skinless, cut in strips (1.5 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towelschicken thighs, boneless and skinless cut in strips (1.5 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Basics - Meat and Seafood
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Bacon with chicken strips
15min
Browned Chicken Cubes
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Browned Onions (200 g)
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min